Afspraak maken via HRA/Uw zorg online – Huisartsenpraktijk van den Berg – Kerschoten – Apeldoorn
Header afbeelding
Anklaarseweg 91 7316MC Apeldoorn Tel:055-5214071

Afspraak maken via HRA/Uw zorg online

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.

U kunt voor het maken van een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 8.00 en 10.15 en van 13.00-16.30 uur. Wilt u dezélfde dag naar de huisarts, dan vragen wij u te bellen voor 10.15 uur. Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden hiervan. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten. Alle uitslagen worden door de huisarts beoordeeld voordat de assistente u hierover informeert. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd

Per consult heeft de huisarts 10 minuten tijd. Heeft u meerdere klachten of vragen, of denkt u meer tijd nodig te hebben voor uw vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda. Wanneer uw ziekte of toestand het niet mogelijk maakt om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel in overleg met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

 

Heeft u vragen of mededelingen? Wij verzoeken u om dit via de HRA app te doen. 

Vanaf nu zijn de online diensten van onze praktijk ook via een app beschikbaar: de HRA | Uw Zorg online app. Zo kunt u nog makkelijker via uw smartphone of tablet met ons communiceren. Download de HRA | Uw Zorg online app in de App Store (iOS) of Google Play (Android). U krijgt hiermee veilig toegang tot uw medicatieoverzicht, u kunt eerder voorgeschreven medicijnen bestellen en een eConsult starten!

 

Wat kan ik met de HRA | Uw Zorg online app?

U heeft toegang tot de volgende functies:

  • Medicatie overzicht inzien
  • Herhaalrecepten bestellen
  • Vragen stellen door middel van eConsult
  • eConsult overzicht inzien
  • Afspraken overzicht inzien
  • Gegevens over de praktijk

Download nu de gratis app!

U kunt de app downloaden in de App Store of in Google Play.

Download in de iOS App StoreDownload in Android Google Play

Een Windows Phone-versie is niet beschikbaar.

Wat kan ik met de HRA | Uw Zorg online app?

Met de HRA | Uw Zorg online app heeft u inzage in uw actuele medicatiegegevens zoals bekend bij uw huisarts. Vraag daarnaast herhaalrecepten direct uit uw medicatielijst aan.

Stel uw medische vragen direct aan uw arts via een eConsult en ontvang bericht zodra uw consult beantwoord is. Let op! eConsult is niet bedoeld voor urgente zaken of levensbedreigende situaties. Indien u twijfelt over de ernst van uw klacht, neem dan altijd telefonisch contact met de huisarts op.

U vindt de adresgegevens, contactgegevens en openingstijden van uw arts in de app. U vindt er ook een link naar de website van uw arts.

Vertel uw ervaring

De HRA | Uw Zorg online app is recent in gebruik genomen en wij zijn benieuwd naar uw ervaringen. Heeft u feedback? U kunt uw feedback delen via een speciale feedback knop in het hoofdscherm van de app.

Veelgestelde vragen en meer informatie

Bij onze veelgestelde vragen vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen en meer informatie over de app.